Pages

Saturday, April 9, 2011

I'm on contest ; KITA KAWAN KAN ? =)

I am the LUCKY one TAGGED by Syahirah to join this contest :
KITA KAWAN KAN?
=)

Jadi, berdasarkan peraturan untuk memulakan langkah yang pertama.. hehe. kena ada contest BANNER. :

notes : dang! the 1st must-to-do list is done. Checked! ^^


Langkah yang seterusnya : Gambaku dan kengkawan :

TADAAA!! ^^


Macam badut x? HAHA

1st impression kalau org tgk gambar ni :
" Awat ni hang wan... pe dah jadik dgn muka2 hang nie. warna warni sungguh! "
" Hampa semua ni, dalam hujan pon boleh lari xpakai kasut ka? "
" 2 dia.. comotnya. mcm badut "
" dasar ! "
" style semua. HAHAHA "

Macam2 kan apa yang org rasa? People expect a lot of thing. Seriously. So, to clear all those clouds kenapa, mengapa dan bagaimana aku memilih gambar ini, hehehe. langkah yang seterusnya sebab dan musababnya :

  1. Gambar ni menunjukkan KEGILAAN Batch Roots dengan adik2 junior form 2 sekolah aku. Dah, tempek2 muka dengan colour water yang dah berbagai warna pon sampai dipanggil badut pon sanggup lagi menconteng warna di muka. HAHA. Serius, time nie what a moment la before habis sekolah, habis SPM segala, adik2 form 2 sanggup buat game spend mase same2, lari2 same2, gelak tawa same2, mereleasekan tension haba SPM sama2, dan menangis sama2. =)
  2. Gambar ini mengingatkan KEGEDIKAN kami semua, baik batch aku, dengan batch form2. HAHA. Bila ingat balik, memang gedik kot, jerit sana sini bila conteng2 muka, bila kena baling dengan tepung segala. Kena pulak waktu hujan. Haish, lagi best la lepas tue main hujan. sampai tanggal2 kasut, main kejar2, cuit sane, cuit sini, depan ASPURA plak tue. tapi kami peduli apa? Yang penting, mood tengah : SUKA. hee
  3. Gambar ni adalah gambar yang sangat CERIA dan natural bagi aku. Sebelum masuk asrama nak cuci muka, ada sapa tah datang suruh bergambar dulu. Xsempat aku nk pikir nk posing mcm mana, tetiba je dia dah SNAP. Aish, aku igtkan gambar buruk dan xelok sbb semua org xready lagi, ye lahh, ingatkn goyang bagai.Tapi bila tengok balik, aik comel le pulak. haha. So bagi aku, bila dah ceria dan tengah seronok, mcm mana xready kita pon, still, it reflect on your face. Lovely isn't? =)
-TAGLINE UNTUK CIK GORGEOUS-
" Once she has been called gorgeous, would always be the gorgeous one. "
;)

So, yeay! I'm finish, complete and done!

Before I end, people who I like to tag are ;

Sharifah Husna @ Sherry !
Nur Atiqah @ T-q !
Safirah Hanum @ Safy !

Sebarang pertanyaan, sila rujuk
http://mirad-myrad.blogspot.com/2011/03/contest-kita-kawan-kan.html

SELAMAT BERCONTEST, KAWAN. Hee.

3 comments:

CiK GorGeouS ! said...

thanx sebab sudi join contest !! aLL the best ok ??

ucu keyna said...

salam..
ucu dah folo cni ^_^

Eyda Syahida said...

ohayo gozaimass..!!!
suke yamapi jugak ehh..??
ketemu sudaa madukuh.. huhuhh

jemput datang...
http://insanberlagakmatang.blogspot.com/