Pages

Tuesday, March 29, 2011

Kita KAWAN.

-Sealed with a KISS-

Daniel. Daniel. Daniel.
I don't know why but I'm starting to miss ya =)
  • Kalau dulu , apa-apa yang berkaitan dengan kelas SILVER mesti kau akan offer diri. yeah3, dulu kita pernah deal dengan cikgu ibrahim untuk gambar kelas an? *LIKE =)
  • Dinner batch dulu kau jadi mc as 'abg DM' @ Daniel macho. haha. xboleh blahh. Undi punya undi, aku terpilih untuk buat persembahan. Ayat kau mlm tue
    "mlm nie dia pakai serba putih. haha. amat sukar untuk dipercaya. dipersilakan Wan Syafiqa" BLURB. terkejut aku. Nasib aku xbape nk sihat mlm tue. Budak2 laki dah tepuk tgn dah. Malu kott. haha
  • Kalau kt kelas Cikgu Nurul suh berlakon, mesti kau yang akan jadi WATAK UTAMA. Kau memang pandai berlakon lahh daniel. Pecah perot tgk kau berlakon. Kelas kita mmg hebat berlakon spontan kn? Mesti selalu dpt pujian dr cikgu nurul kata kita better than Barium. ^^
  • Yeah3. bekerja dgn kau lagi time hari guru. Kita sama-sama dapat jadi AJK MINI MOVIE. Sumpah! mmg penat. but the story it turned out to very good as well. Thanks to you as the director. ;)
  • Mende yang aku xleh lupa bila kau mintak Rynn belikan kau tisu minyak. Al-maklumlah, dulu dalam kelas kau kan suka mengadu kata muka berminyak segala. Siap usha muka kat cermin lagi. HAHA. Xcukup dgn tue, time cikgu nga mngajar pon kau siap leh tempek2 muka kau dengan tisu kaler biru tuh sampai naik runsing semua cikgu. Kitaorg pernah offer kau pakai HERBA an? Klakar sgt. Aku gelak sampai berjujuran air mata aku. Aku harap kau tahu HERBA yang kitaorg maksudkan itu apa. Kalau lahh kau tahu, sumpah kau pon xnak pakai even ada saksi yang mengakui kehebatan&kebenaran herba tue. Nanti kalau kau guna jangan lupa kerat2 dia jadi 3bahagian okay? haha. Rynn, Nani, Acah, Safy, Bieha, terima kasih jadi teman GELAKKAN Daniel. XP
  • Daniel, kaki kacau orang. Aku pon jdi slah sorang yang kau mmg suka kacau an? haish. aku ingat lagi kt library, time lelaki outing aku mintak zul tolong belikan barang2 aku lahh. antaranye ;
bedak johnson baby warna pink, baby oil, bed-time lotion&blah3, tiba2 ada penambahan...koteks, no wings, but can fly. WT...?

Aku pndang kau, kau gelak2 je. Aku dengan slumbernye,
" Bole jugak. Kalau kau nk belanja lahh. Aku on je. "
" Oke wan. Size apa? "
0_o
*Dalam hati aku*
"Apa?!ish, ape daniel nie. hampehh punya. ade tanye aku soklan mcm nie,
grr.. ee..xguna! xguna!"

................silent...........
.............blushing.........
Terus semua org gelak kt aku. Terus aku pegang muka aku. Dahh panas dah. =.='
Merah padam muka aku tahan malu.

"Give others freedom to be themselves.
Appreciate the differences between their ways an yours."


So, Daniel. You are always different from others. There are thousands of Daniel out there, but yours.. it's different. No one is the same as you. Love yourself the way you are. ;)

everlasting friendship.
syafiqa tsukushi.

9 comments:

day_feda said...

ehemm~~spe nie??hahaha..btw..de gk bdak pale btak 2 kt sni ek..wakakaka...

Wan Syafiqa said...

hahaha. tue kawn aku la day~
haish. mane pale botak? :P

Atikah Liyana said...

hahahahaahahaha! adoi. gyler aq glak guleng2 bace "kotex,,no wings but can fly" xlyh byg cna daniel lyh ckp cmtu. *still gelak smpi tlinga aq merah* :))

Wan Syafiqa said...

tikah!
kau tau xpe. geram gler aku ngn daniel tyme tue.. buat malu sungguh! saba je laa.. haha

Shahirah said...

dy mmg jahat..ada ke mlm tu dlm library, dy nk pngil aku tp dy telupa nma aku n slamber je dy pnggil aku,, "CHE KU" =='

Miera said...

daniel hah??mmg sgt giler..
aku skolah sma ngn dia dr skola rendah,masuk bj sesme,pastu msuk sakba x sama la sgt sbb dia msok lmbt sket..dia gile tyme kat sakba jee..dia kata dia ada satu mindset tyme masok sakba,skolah hebat,kena bt hebat..something macam tu la..itula yg first day dia kat sakba,satu skola bising cakap psl dia..sbb dia buat muka tak malu masa mmasuk kelas silver ann??hahah..lawak..

Nabila 179 said...

waaa wan! ko buat aku tringat masa2 ROOT di SAKBA :')

Sangat2 aku rindukan time2 dulu :)

Wan Syafiqa said...

ciah ; haha. aku tau kau asyik kene kacau dgn che ku. dia tu dasat arh kacau org. tensi2. hehe

miera ; awat aku xtau kau ad blog nie? hehe.. ok2, aku follow blog kau btw. hee~ aah. aku igt lg. msuk2 kelas silver je ttba.. "Assaaaalaamuaalaikum!!" smbil angkt tngn dy.. haha.

nab : yes2. aku rindu zaman2 kt sakba. rinduu sgt. haishh.. =.='

gadis kechil said...

hahaha wan! comei ahh.hahaha rindu kott kelas kn.cikgu mimi trsayang, kita pegi ukak puasa kat umah dia,boys kena kemas kat luar.hahahaha bila laa leyh jmpa blek eyhh nnty.huu :((