Pages

Friday, May 6, 2011

I've made up my MIND.

Kalau macam ni gayanya. Dah buat keputusan, untuk ;

KAHWIN =)

Orang kata, zaman2 sekarang ni bagus kawin cepat2. Boleh mengelakkan maksiat. Time aku interview dulu pon sgt terkezut bila ade candidate yang dah kahwin. Dengan bangganye dia bagi tahu aku, "i'm a married girl". Mak aii, memang terlopong aku dengar. Tapi xpe, husband dia bagus apa, kelulusan master, dah nk amik PHD dah pon dekat Pakistan. Mana nk dpt husband yang bagus mcm ni? Sekarang pon tinggal yang keparat2 je. Macam mana nk buat pilihan. Ye dak? Tapi tua sikit la husband dia. Umur 29, dia 18. 11 tahun uhh. Perghh. Tapi kalau hidup bahagia xpe la kan? Aku igt lagi apa yang dia cakap,

"I'm glad to have my husband, he is so protective. "

Dia pon pakai both cincin tunang dan cincin kahwin. Wow, hebat sungguh. Respect orang yang macam ni. So, apa salahnye kan?Da tak nak belaja dah. Dah putus asa. HAHA. Malas nak tunggu-tunggu segala. Betapa banyak usaha pon dari hari tu xsetimpal dengan keputusannya. Kan senang, takde orang nk risau2, hidup makan terjaga. So, I'm up after this. Rizman, sorry. Saya dah pikir masak2. Nanti, sy bagi tawu awk kalau ade progression. Hehehe. Saya pon nk dapat calon suami yang mcm tue gak.

Adios, Take Care!

4 comments:

dayfeda hassan said...

walawei..^_^

syafiqah bt rahmat said...

dear. aku mau jadi pengapit kau.haha.promise ea?

SnoW whiTe said...

I am beautiful - romantic, loving, a good cook, an inspiring lady with music and art talent - graduated with an M.A and qualified 2marry sum1 who posses the same qualities - pon susah nak kahwin.Ini kan pula u yg setahun jagung. Wakaka... no offense.

Anonymous said...

ika nak kawin dah? lol ~